Maalaistalo Jokela


Paavo Taivalantti, 52100 Anttola
0400 183 965
paavo.taivalantti@gmail.com
http://maalaistalojokela.strikingly.com/

Rauhallisen ja rentouttavan loman viettoon perinteikkäiseen maalaisympäristöön? Jokelan maalaistalo on 1920-luvulta peräisin oleva perinteinen hirsitalo Anttolassa, jossa aito maalaismaisema laajoine puutarhoineen peltojen ympäröimänä on säilynyt tähän päivään asti. Jokelassa on aistittavissa menneitä vuosikymmeniä kuitenkin nauttien nykypäivään päivitetystä asumistasosta, jolloin voi keskittyä tärkeimpään - eli lomaan.

Tilava hirsitalo pihapiireineen soveltuu hyvin lomailuun niin pienemmälle kuin isommallekin porukalle. Puitteet ovat sattuvat myös esimerkiksi perhejuhlien järjestämiselle, useamman perheen lomapaikaksi sekä yritysten koulutus- ja virkistyskäyttöön ympäri vuoden. Jokelassa voitte nauttia yksityisyydestä ja rauhasta, joka kuuluu oman pihapiirin etuihin. Jokela on kuitenkin helposti saavutettavissa Mikkelistä puolen tunnin autoilumatkalla.

Luonnonläheisyys ja vuodenaikojen vaihtelu ovat maalaisilmapiirin ydin. Jokelassa voit ottaa tuntumaa savolaiseen luontoon niin pihapiirissä kuin lähimetsissä. Aivan pihapiirissä, talon edustalla sijaitseva nuotiopaikka on oivallinen grillijuhlien tai lettukestien järjestämiseen. Pihassa on viinimarjapensaita, raparperia ja omenapuita, joiden satoaikaan voit nauttia niistä vapaasti lomasi ajan. Ympäröivissä lähimetsissä on hyvä ulkoilla, sekä kesällä ja syksylllä ne tarjoavat erinomaiset ja vaihtelevat maastot sienestämiseen ja marjastamiseen. Lomataloon kuuluu myös oma uimapaikka Saimaalla, johon on matkaa vain 700m. Uimapaikalla on myös soutuvene lomailijoiden käyttöön.

Kaksikerroksisessa 200m² talossa on viitisentoista petipaikkaa, ja keittiön varustus (jääkaappi, pakastin, astianpesukone, astiasto jne.) takaa vierailunne helppouden. Talossa makuuhuoneita on 4, wc:itä 2, sisäsauna & suihku, keittiö ja tupa. Iso tupa mahdollistaa isommankin porukan kokoontumisen ja puisen pöydän ääreen voi istuttaa jopa 20 hengen seurueen. Talossa on lukuisia tunnelmallisia tulipaikkoja. Pihapiiristä löytyy myös puulämmitteinen ulkosauna.

Kerromme mielellämme lisää Maalaistalo Jokelasta ja autamme Teitä lomanne suunnittelussa!

Suosittelemme myös näitä

Historian havinaa

Hurmaavat puutarhat

Ostoksille

Mikkelin seudun tarjoukset

Tapahtumia Mikkelin seudulla

Astuvansalmen kalliomaalaukset

Opastetut retket

Upeita taidenäyttelyitä ja -gallerioita

Lähde risteilylle

Herkullista lähiruokaa