Nestorinrannan mökit Puumalan saaristossa


Yhteystiedot:

Lintusalontie 1661, 52200 Puumala
+358405106208
@
info@nestorinranta.fi

Nestorinrannan hirsimökit sijaitsevat Saimaan Vetojaolla, Lintusalon länsirannalla ja kaikissa on hiekkaranta, puulla lämmitettävä sauna, grillauspaikka ja soutuvene. 

Mökeistä korkeatasoisin on vuonna 2014 valmistunut, arkkitehdin piirtämä Villa Hauki, jossa on kaikki mukavuudet, 2 mh ja 2 alkovia, kaikkiaan 5+2 vuodepaikkaa, 2 saunaa, takka, tv, wi-fi. Harmoninen sisustus on sekin ammattilaisen käsialaa. Hinnat alk. 180 €/vrk ja 990 €/viikko. Talvella on usein hyviä tarjouksia. Ks. tarkemmin nestorinranta.fi/hinnat.

Nestorin maja koostuu 5 eri rakennuksesta, joista yksi on sauna, toinen tupa+keittiö, kolmas 2 makuuhuoneen pariaitta, neljäs varastorakennus, jossa on 2 kompostoivaa huussia, liiteri ja varasto. Viides rakennus on grillikatos. Nestorin majalla on kaikki muut mukavuudet paitsi ei sisävessaa. Viimeksi majaa on uudistettu keväällä 2016. Vuodepaikkoja on 6 + 2. Vuoteista kuitenkin 4 koostuu leveästä 4 hengen kerrossängystä. 

Hinnat alkaen 90 €/vrk, 500 €/viikko. Ks. tarkemmin nestorinranta.fi/hinnat.

Tarun mökki on 25 neliön sähkötön saunamökki, joka sopii 2 aikuiselle tai 4-henkiselle perheelle. Parvella on 2 runkopatjaa ja tuvassa vuodesohva. Valaistuksesta huolehtii aurinkopaneeli, keittiöstä kaasu ja lämmityksestä puu.  Hinnat alkaen 370 €/viikko. Ks. tarkemmin nestorinranta.fi/hinnat.

Mökkien hintaan sisältyy loppusiivous, mutta ei liinavaatteita. Liinavaatteet voi tuoda mukanaan tai vuokrata Nestorinrannasta (10 €/setti).  Aamiaisen (9-13 €) saa Kahvila Nestorista, kun varaa sen viimeistään edellisenä iltana. Perusaamiaisen lisäksi voi valita mökkiaamiaisen tai perinneaamiaisen.