Huone ja aamiainen Nestorinrannassa Puumalan saaristossa


Yhteystiedot:

Lintusalontie 1661, 52200 Puumala
+358405106208
@
info@nestorinranta.fi

Nestorinrannan huoneet ja aitat sijaitsevat 900 m päässä rannasta päärakennuksessa ja sen pihapiirissä. Vuodepaikkoja niissä on yhteensä 13+2.

Päärakennuksen yläkerrassa on 2 ympärivuotista huonetta, joista Ylähuone on kahden hengen yksiö kaikkine mukavuuksineen ja Orsi 4 hengen huone. Pihapiirissä on yksi parvellinen perheaitta (Vilja-aitta; 3+2) ja 2 kahden hengen aittahuonetta (Mari ja Ville).

Majoittujien käytettävissä on päärakennuksen wc:t, suihku, pihasauna, kesäkeittiö, kaasugrilli, pihan grillikatos sekä venerannan nuotiopaikat, grillikatos, maksullinen kesäkeittiö ja kota, uimarannat ja -laiturit. Soutuvenettä tai kanoottia voi kukin talous käyttää vierailunsa aikana kerran ilmaiseksi 2 tuntia. Pitemmiksi ajoiksi niitä voi vuokrata, kuten myös moottoriveneitä ja polkupyöriä.

Liinavaatteet voi tuoda mukanaan tai vuokrata ne Nestorinrannasta. Myös aamiaisen voi tehdä itse tai varata (9 €) sen viimeistään edellisenä iltana Kahvila Nestorista, joka sijaitsee päärakennuksen alakerrassa. Loppusiivous kuuluu majoituksen hintaan.